Jan Smit nieuwe coach The Voice Of Holland

Jan Smit maakte vorig jaar november bekend dat hij gezondheidsklachten had en zijn agenda compleet moest wissen. Achteraf bleek dat hij als sinds de zomer worstelde met een burn-out. Hij had rust nodig en die vond hij thuis bij zijn vrouw en gezin. Zijn kinderen gaven ook de doorslag om ‘ja’ te zeggen toen hij werd gevraagd voor The Voice of Holland. Soms komen dingen niet voor niets op je pad. Hij noemt het een geschenk. Zijn kinderen zijn door het dolle heen want ‘papa is nu van The Voice’. Hij hoopt dat hij door zijn deelname als coach de mensen iets kan bieden door zijn ervaring en kijkt uit naar de samenwerking met Ali B, Anouk en Waylon. The Voice of Holland is vanaf 20 november te zien bij RLT 4.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *