Tino Martin laat droom Nick uitkomen tijdens Knoop Gala

Tino Martin kijkt al sinds hij zich kan herinneren naar het Knoop Gala, maar dit jaar mag hij ook op het podium staan. Het Knoop Gala wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw en Dieuwertje Blok van het Amsterdamse theater Carré. Er wordt tijdens het evenement aandacht gevraagd voor mensen die een handicap hebben en zich eenzaam voelen. Toen hij werd gevraagd door Paul de Leeuw om op te treden met de verstandelijk beperkte Nick vroeg hij meteen waar hij kon tekenen. Tijdens het Knoop Gala mogen talenten met een verstandelijke beperking optreden met bekende Nederlandse artiesten en het Metropole orkest. Toen Nick en Tino elkaar voor het eerst ontmoette werd het Nick teveel. Maar toen Nick eenmaal op het podium begon te zingen, waren alle zenuwen weg en begon hij op te bloeien. Hij zong samen met Tino het nummer ‘Zij weet het’ dat Tino zingt voor zijn overleden zus. Hij wijst naar de lucht aan het einde van het nummer. Maar tijdens het optreden had Nick een ander plan. Hij zong het nummer voor zijn moeder en ze wezen naar haar in het publiek.

Nick zingt met Tino interview door RTV Oost

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *