Zanger Rob Kemps van Snollebollekes wint De Slimste Mens

Zanger Rob Kemps won de finale-uitzending van De Slimste mens op 22 januari. Hij mag zich sindsdien De Slimste Mens noemen. De Utrechtse cabaretier Andries Tunru verloor van Rob met de vraag over Willeke Alberti. Rob zette daarme de klok van Tunru op 0. Dat juist het antwoord ‘Samen zijn’ hem zijn overwinning opleverde, noemt hij in deze coronatijd symbolisch. De winnares van de vorige editie, Astrid Kersseboom, overhandigde de Slimste Mens-onderscheiding aan Rob. Omdat de opnames eerder waren dan de uitzending had hij de trofee in de kelder verstopt. Hij mocht niemand tot vanavond vertellen dat hij had gewonnen.

De trofee staat inmiddels in de mooie kast in de woonkamer bij de elpees en de pick-up. Kemps snapt dat het voor veel mensen als een verrassing kwam dat hij zoveel wist. In mijn omgeving kennen de mensen mij beter. Zijn moeder appte hem al dat hij gaat winnen.

Rob Kemps verteld in Op1 over zijn winst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *