Nieuwe single Rolf Sanchez

Vorig jaar scoorde Rolf Sanchez met zijn single Más Más Más een zomer hit. Nu hoopt hij dit jaar weer hetzelfde te bereiken met zijn nieuwe nummer Ven Ven. Het gaat over een vrouw die genoeg heeft van de leugens van een man. Hij schreef het nummer tijdens zijn verblijf in Miami. Het nummer gaat niet over zijn eigen relatie verzekert Sanchez.

Ven Ven is is een lekker zwoel aanvoelend uptempo nummer. Dat zeker uit alle cafés zal klinken en op menig terras te horen zal zijn, als we daar met zijn allen weer naartoe mogen. De single is te downloaden en beluisteren op Spotify, Itunes en alle andere bekenden download portals. Hier onder vind je als voorproefje de video van het officiële Youtube Kanaal van Rolf Sanchez

Rolf Sanchez – Ven Ven

Voor boekingen van Rolf Sanchez of meer informatie: Officiële website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *