Het succes van Jaap Reesema

Het is alweer 10 jaar geleden dat hij The X Factor won. In de jaren na X Factor werkte hij onder de naam Jake Reese en bracht hij een album uit. Hij werkte samen met Hardwell, Lucas & Steve en Armin van Buuren. Zijn grote solosucces bleef helaas uit. Een paar jaar geleden ging hij bij de Vlaamse producer Regi Penxten op de koffie. Regi Penxten is in Nederland bekend van de dancegroep Milk Inc. en de hit Walk On Water uit 2000. Jaap en Regi maakten samen het nummer Ellie, in 2018. Dit werd een nummer 1 hit in België. Daarna maakten ze nog een nummer, Summer Life. Dat werd ook een dikke hit in België. Ze maakten daarna nóg een nummer voor het Belgische tv-programma Beste Zangers. Kom Wat Dichterbij werd ook een nummer 1 hit. Jaap heeft het in België helemaal gemaakt. Zijn nieuwste hit met de Vlaamse zangeres Pommelien Thijs, Nu Wij Niet Meer Praten, komt op de eerste plaats van de Belgische Ultratop 50.

Op 15 januari overhandigde Q-dj Domien de ‘Nummer 1 Award’ aan Jaap in de Q-studio. Nu Wij Niet Meer Praten staat op nummer 1 in de top 40!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *