Eerste eigen single voor Sem van Dijk

Sem van Dijk, de zoon van Xander de Buisonjé en Wendy van Dijk, brengt vandaag zijn eerste eigen single ‘Halleluja’ uit. Dat hij het talent van zijn ouders heeft geërfd wisten we al. Hij acteerde in een aantal films en in het nummer ‘Appelboom’ dat hij samen met zijn vader uitbracht rapte hij over de scheiding van zijn ouders. Hij wist toen nog niet wat hij het leukste vond, acteren of rappen. Uiteindelijk heeft hij toch voor het rappen gekozen. De clip staat op YouTube en is hieronder alvast te bekijken. Het hele nummer is nu te beluisteren op op alle bekende streaming sites en download portals.

Of het een hit wordt ligt natuurlijk aan of de single goed wordt opgepakt door radio en TV zenders. Als het aan ons ligt wel al vinden we het nummer wel wat kort.

Foto: story.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *