Nieuwste feesthit van Vieze Jack

Vieze Jack zorgt elk jaar weer voor een knaller van een feesthit! Met zijn nummer ‘De Hut Verbouwen’ knalde Jack de iTunes hitlijst binnen en veroverde de nummer 1 positie. Dat carnaval dit jaar niet doorgaat vanwege corona is heel jammer.

Omdat hij niet live kan optreden heeft Jack het op een andere manier opgelost. De laatste weken is Jack het land in gegaan om te zoeken naar een beroep voor zijn nieuwe feest hit. Met zijn nieuwste feestplaat ‘Lekker Knallen’ die vanochtend live is uitgekomen op YouTube knalt hij vol gas als The King of The Road door je speakers. In deze clip laat Vieze Jack als vrachtwagenchauffeur weer zijn sexy moves zien samen met zijn sexy danseressen. Zo zorgt sexy Vieze Jack toch nog voor een feestje thuis in deze tijd. Zijn nieuwe nummer is komende week te zien en horen bij 3 Uurkes Vurraf op Omroep Brabant, waar hij uiteraard bij aanwezig is.

Hij werkt verder met alle feestartiesten van Nederland volgende week aan de Total-Loss-stream, samen met onder andere Snollebollekes, de Gebroeders Ko en het Feestteam. Mensen kunnen dan thuis toch nog een klein feestje houden door mee te kijken via een online livestream. Zelf heeft hij nog meer dingen lopen, maar hij kan daar nog niets over zeggen. Vieze Jack zit niet stil in 2021!

Het nieuwe nummer van Vieze Jack is te beluisteren op Spotify en te koop op iTunes.

nieuwe clip Vieze Jack op youtube

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *